Κάθετη Κασέτα BOX

ILLUSTRATIVE OUTDOOR CONSTRUCTORS

Βιοτεχνία Κατασκευής

Συστημάτων Σκίασης 

Tentopolis TGS

Τί Κατασκευάζουμε

Τα προϊόντα TentopolisTGS δεν αποτελούν κοινά εμπορικά προϊόντα αλλά επαγγελματικές κατασκευές Bαρέως Tύπου με ανώτερη ποιότητα υλικών που αντέχουν στην καθημερινή επαγγελματική χρήση.



Στην TentopolisTGS εγγυόμαστε για τα επώνυμα προϊόντα μας!

Κάθετη Κασέτα BOX

Η Κάθετη Κασέτα BOX TentopolisTGS είναι ένα ιδιαίτερο σύστημα πλευρικής σκίασης και προστασίας εξωτερικών χώρων και αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή στο είδος του.

Είναι ένα καινοτόμο σύστημα Αντιανεμικών Μεμβρανών αλλά και Πλευρικής Σκίασης «Κλειστού Τύπου» και χρησιμοποιείται για τις ανάγκες κάλυψης των πλαϊνών μερών εξωτερικών χώρων και προστασίας έναντι των καιρικών συνθηκών.

Το σύστημα «Κλειστού Τύπου», είναι μια ειδική κατασκευή πλαϊνού, η οποία εμπεριέχεται μέσα σε ένα BOX αλουμινίου (προστατευτικό κουτί), και προσαρμοσμένους κατακόρυφους οδηγούς αλουμινίου, βαμμένα όλα ηλεκτροστατικά σε χρώμα της επιλογής σας (RAL).

Εσείς ως αποτέλεσμα, όταν το πλαϊνό είναι ανεβασμένο, βλέπετε μονάχα ένα κουτί, διότι η Ζελατίνα ή το Ύφασμα σφραγίζεται μέσα σε αυτό.


Ενώ όταν το κατεβάσετε βλέπετε ένα πλαϊνό, όπως θα βλέπατε ένα σύστημα κουφωμάτων (τζάμι).

Ο προηγμένος σχεδιασμός του προϊόντος σε συνδυασμό με την λειτουργικότητά του, αναδεικνύει την απαράμιλλη αισθητική του χώρου σας,
εξυπηρετώντας ιδιαίτερες απαιτήσεις διακόσμησης.

Κατασκευάζεται στις ακριβείς διαστάσεις που επιθυμείτε γι’ αυτό και δεν υπάρχει προκαθορισμένο διαστασιολόγιο.

Η διαφορά της με την απλή Τέντα Κάθετη Ριντό, είναι ότι έχει την επιλογή στιγμιαίας αυξομείωσης ύψους κατά βούληση.

Παραμένει πάντα τεντωμένη, δίχως να χρειάζεται γάντζους συγκράτησης για να μην παρασύρεται από ανέμους, καθώς κυκλοφορεί και συγκρατείται από τους κάθετους οδηγούς και το αντίβαρο αλουμινίου.

Κατεβαίνει εώς το σημείο που ακριβώς επιθυμείτε, έχοντας την ευχέρεια να επιλέξετε ενδιάμεσα ύψη.

Επωφελείστε με αυτόν τον τρόπο την δυνατότητα καλύτερου αερισμού του εξωτερικού σας χώρου κατά τους θερινούς μήνες.

Όλα τα εξαρτήματα που αποτελούν την Κάθετη Κασέτα BOX TentopolisTGS, είναι πιστοποιημένα, υψηλών προδιαγραφών και με μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, ώστε η εμπειρία του χρήστη να είναι ευχάριστη.

Τα προφίλ του BOX (κουτιού) είναι κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο(συμπαγές), ώστε να διασφαλίζεται πάντα η ομοιομορφία του χρώματος αλλά και η ελαφρότητα της κατασκευής του κιβωτίου.

Έτσι επιτυγχάνεται, η μέγιστη προστασία των μερών που αποτελούν την τέντα, (υφάσματος, βραχιόνων, εξαρτημάτων) από ρύπους και καιρικά φαινόμενα κατά τις περιόδους που δεν επιθυμείτε την χρήση της, για την κάλυψη του εξωτερικού σας χώρου.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε οροφή, σε τοίχο ή σε ειδική κατασκευή με ειδικό σύστημα αγκύρωσης, εφόσον το επιθυμείτε.

Η εγκατάστασή της γίνεται εύκολα, καθώς όλη η κατασκευή έρχεται στον χώρο σας πλήρως συναρμολογημένη με όλα της τα εξαρτήματα ως ένα κουτί BOX, κι απλά στερεώνεται από τους τεχνικούς μας στο σημείο που μας έχετε υποδείξει κατά την μέτρηση.

Στην πιο εξελιγμένη μορφή της κατασκευάζεται κι ως ηλεκτροκίνητη.

Ρωτήστε μας, για τον τρόπο που μπορείτε να μεταβάλλετε το προϊόν σε ένα αναμφισβήτητα εξελιγμένο προϊόν με σύμμαχο την τεχνολογία.

Η ηλεκτρική εγκατάσταση της κατασκευής, εφόσον επιθυμείτε την ηλεκτροκίνητη εκδοχή της, είναι επίσης πανεύκολη , καθώς απαιτεί την σύνδεση ενός μόνο καλωδίου σε κοντινή παροχή ρεύματος (μπουάτ).


Εσείς, πρέπει πάντα να έχετε προβεί στην προετοιμασία των ηλεκτρολογικών αναμονών (εγκαταστάσεων), απαραιτήτων για την λειτουργεία της κατασκευής.


Εμείς, αναλαμβάνουμε την σύνδεση αλλά και την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων και συγχρονισμού των μοτέρ, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της λειτουργίας της κατασκευής.

Είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε επαγγελματικό ή και ιδιόκτητο χώρο, καθώς συστήνεται για όλους τους εξωτερικούς χώρους.

Μπορεί να κατασκευαστεί, είτε ως προστατευτικό βροχής με ζελατίνα, είτε ως προστατευτικό ήλιου με ύφασμα.

Η Αντιανεμική Μεμβράνη ή το Ύφασμα Σκίασης που έχετε επιλέξει, εξέρχεται από το κουτί και αναπτύσσεται κυκλοφορώντας μέσα στους οδηγούς αλουμινίου, οι οποίοι τοποθετούνται κατακόρυφα σε στέρεα σημεία (τοίχους), ώστε να σφραγίζουν απόλυτα τον χώρο.

Μπορείτε να επιλέξετε Ζελατίνα ή και Ύφασμα, ανάμεσα σε διάφορους οίκους αλλά και ποιότητες όπως, πολυεστερικό ή ακρυλικό, διαπερατό ή Block Out, διάτρητο, πλέξεις αλλά και χρώματα.

Η Zελατίνα ή αλλιώς Διαφανής Μεμβράνη που χρησιμοποιείται, είναι σύμφωνη με τις κοινοτικές οδηγίες, φέρει πιστοποίηση μη τοξικότητας EN71 και είναι εισαγωγής Κρυσταλλιζέ 0,8 χιλιοστών.

Στα προστατευτικά έναντι της βροχής, η ζελατίνα είναι ενισχυμένη στα πλαϊνά αλλά και στο κάτω μέρος που μπαίνει το αντίβαρο, με πλαστικό υλικό PVC (μουσαμάς) σε χρώμα της αρεσκείας σας.

Το δύο υλικά πολυμερίζονται σε ειδική πρέσα συγκόλλησης ώστε να γίνουν ένα σώμα στα σημεία ένωσης.

Διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη μέγιστη αντοχή του προϊόντος αλλά και την καλύτερη εφαρμογή της ζελατίνας, ώστε να μην ξεχειλώσει.

Στα προστατευτικά έναντι του ήλιου, το ύφασμα είναι διπλά ενισχυμένο στα άκρα με γύρισμα και περιμετρικά γαζιά.

Αν επιλέξετε Διάτρητο Υλικό Σκίασης, θα είναι επίσης ενισχυμένο στα άκρα περιμετρικά με πολυμερισμό στην ειδική πρέσα συγκόλλησης.


Η ενίσχυση δεν φαίνεται, καθώς καλύπτεται από τους οδηγούς και το αντίβαρο αλουμινίου (βρίσκεται εντός αυτών).

Η Κάθετη Κασέτα BOX TentopolisTGS αποτελεί το στολίδι των συστημάτων πλευρικής σκίασης, αναβαθμίζοντας την εικόνα του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου.

Περιηγηθείτε στον ιστότοπο της TentopolisTGS και αναζητήστε τα μοναδικά επαγγελματικά ελληνικά προϊόντα μας.

Μπορείτε να αναζητήσετε επίσης βίντεο καθώς και φωτογραφικό υλικό, που θα σας βοηθήσουν να δείτε έργα μας αλλά και την λειτουργία των προϊόντων μας

Προδιαγραφές

 

Aποτελείται από:


Προφίλ BOX από χυτό αλουμίνιο ,συμπαγές ώστε να διασφαλίζεται πάντα η ομοιομορφία του χρώματος αλλά και η ελαφρότητα της κατασκευής του.


Το αλουμίνιο που χρησιμοποιούμε ως μέταλλο, αλλά και ο τρόπος επεξεργασίας της βαφής του (ηλεκτροστατικός),εξυπηρετεί την ανθεκτικότητα και αντοχή του προϊόντος μας, έναντι του χρόνου και της φυσιολογικής φθοράς που αυτός επιφέρει με την χρήση.

Επιπλέον, το χρωματολόγιο*RAL, είναι ένας κατάλογος χρωμάτων που χρησιμοποιείται διεθνώς, ώστε να εκμηδενίζονται οι αποκλίσεις χρωμάτων από καταλόγους διαφόρων εταιρειών.

Κάθετοι Οδηγοί Αλουμινίου βαμμένους ηλεκτροστατικά σε χρώμα της επιλογής σας (RAL).

Ζελατίνα ή Ύφασμα, διαφόρων οίκων και ποιοτήτων όπως, πολυεστερικό ή ακρυλικό, διαπερατό ή Block Out, διάτρητο, πλέξεις αλλά και χρώματα.

Γαλβανιζέ Άξονα περιτυλίγματος του Υφάσματοςή της Ζελατίνας, σε διάφορες διατομές ( Φ60 /Φ70/Φ85) ανάλογα με το μέγεθος της κατασκευής.

Αντίβαρα Αλουμινίου Βαρέως Τύπου υπέρ-ενισχυμένα, βαμμένα ηλεκτροστατικά σε οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σας τύπου RAL,τα οποία αποτελούν και το τελικό προφίλ στεγανοποίησης του BOX της Κασετίνας κατά το κλείσιμο.

Όλα τα επιπλέοντα μεταλλικά στοιχεία όπως βίδες, στριφώνια και λοιπά παρελκόμενα, είναι γαλβανιζέ (ατσάλι με επιπλέον προστατευτική επίστρωση ψευδαργύρου) και ηλεκτροστατικά βαμμένα, ώστε να παρατείνεται η διάρκεια ζωής τους.


Πλαστικά μέρη που κατασκευάζονται από χυτό πολυαμίδιο και λειτουργούν ως επιπλέον τρόπος προστασίας των υπολοίπων στοιχείων.


Το πολυαμίδιο ως υλικό, είναι το μοναδικό προϊόν υψηλής απόδοσης, που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές και χρησιμοποιείται σε ευρύ φάσμα εφαρμογών, χάρη στις εξαιρετικές του ιδιότητες.


Αντοχή σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες για μεγάλες χρονικές περιόδους, σε χημικές ουσίες, στην τριβή, στη γενικότερη φθορά από τον χρόνο.


Επίσης, η υψηλή ρευστότητά του, κάνει το υλικό εξαιρετικά άκαμπτο, συνεπώς δεν σπάει, δεν ξεθωριάζει όπως άλλα υλικά, συμβάλλοντας στην βέλτιστη ποιότητα και εικόνα του τελικού μας προϊόντος.


Μηχανισμούς διαφόρων τύπων που κινούν την κατασκευή:

• Χειροκίνητοι Μηχανισμοί διαφόρων τύπων που κατασκευάζονται από ηλεκτροστατικά βαμμένο Χυτοσίδηρο, ισχυρό κράμα που δίνει καλύτερη αντίσταση στην τριβή και την διάβρωση, παρατείνοντας την μηχανική φθορά.

• Ηλεκτροκίνητοι Μηχανισμοί εφόσον το επιθυμείτε, με μοτέρ του γαλλικού οίκου SOMFY πενταετούς εγγύησης καλής λειτουργείας , που είναι κρυφό(χωνευτό), μέσα στον άξονα που βρίσκεται στο ανώτερο ύψος της κατασκευής.

Διακόπτες Ασύρματους ή και Ενσύρματους Επιτοίχιους για εύκολο χειρισμό της τέντας.

Μανιβέλες για χειροκίνητους μηχανισμούς σε διάφορα ύψη (από 1,20 – 3,00 μέτρα).

Χρωματολόγιο Αλουμίνιου  


RAL 1001


RAL 1015


RAL 9001


RAL 1013


RAL 7024


RAL 7043


RAL 7046


RAL 7035


RAL 9003


RAL 9006


RAL 7011


RAL 7016


RAL 1014


RAL 3009


RAL 3007


RAL 8016


RAL 5012


RAL 5005


RAL 5002


RAL 5022


RAL 6002


RAL 6029


RAL 6035


RAL 6005

* Ενδεικτικό χρωματολόγιο.

Για περισσότερα χρώματα επικοινωνήστε μαζί μας  2310 430 940

Ενδεικτικό χρωματολόγιο

PVC

7279

654

7544

7668

Ακρυλικό

314814

314071

314080

314888

* Ενδεικτικό χρωματολόγιο.

Για περισσότερα χρώματα επικοινωνήστε μαζί μας  2310 430 940

Χρωματολόγιο Υφασμάτων

Ενδεικτικό χρωματολόγιο

314051 UV 80

314051 UV 80

314022 UV 80

314072 UV 80

314941 UV 80

314724 UV 80

314050 UV 80

314004 UV 80

* Ενδεικτικό χρωματολόγιο.

Για περισσότερα χρώματα επικοινωνήστε μαζί μας  2310 430 940

TENTOPOLIS_LOGO_WEB

Tentopolis TGS

+30 2310 430 940
info@tentopolistgs.gr

>