Τέντα με Βραχίονες  

ILLUSTRATIVE OUTDOOR CONSTRUCTORS

Βιοτεχνία Κατασκευής

Συστημάτων Σκίασης 

Tentopolis TGS

Τί Κατασκευάζουμε

Τα προϊόντα TentopolisTGS δεν αποτελούν κοινά εμπορικά προϊόντα αλλά επαγγελματικές κατασκευές Bαρέως Tύπου με ανώτερη ποιότητα υλικών που αντέχουν στην καθημερινή επαγγελματική χρήση.



Στην TentopolisTGS εγγυόμαστε για τα επώνυμα προϊόντα μας!

Τέντα με βραχίονες Βαρέως Τύπου

Οι τέντες με βραχίονες είναι οι πιο δημοφιλείς στο είδος τους και η πιο οικονομική λύση κάλυψης-σκίασης εξωτερικών χώρων.

Στην TentopolisTGS, επιλέγουμε άριστο συνδυασμό των στοιχείων που τις αποτελούν, ώστε να εξασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα του προϊόντος μας

συνδυάζοντάς την, με την λειτουργικότητα αλλά και την απαράμιλλη αισθητική του χώρου σας.


Είναι κατάλληλες για οποιονδήποτε επαγγελματικό ή και ιδιόκτητο χώρο, καθώς συστήνονται για όλους τους εξωτερικούς χώρους.

Κατασκευάζονται στις ακριβείς διαστάσεις που επιθυμείτε γι’ αυτό και δεν υπάρχει προκαθορισμένο διαστασιολόγιο.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων σκελετού και οποιοδήποτε τύπο αλλά και απόχρωση υφάσματος κατά παραγγελία.

Η εταιρεία μας παρέχει επίσης την δυνατότητα Εκτύπωσης Εταιρικών Λογοτύπων των συνεργατών μας.


Όλα τα εξαρτήματα που αποτελούν την τέντα με βραχίονες της TentopolisTGS, είναι πιστοποιημένα, υψηλών προδιαγραφών και με μοναδικό σχεδιασμό, ώστε η εμπειρία του χρήστη να είναι ευχάριστη.

Επιπλέον, με την προσαρμογή των απαραίτητων αυτοματισμών και της τεχνολογίας που έχει εισβάλλει στην καθημερινότητά μας παρέχοντάς μας άνεση και ταχύτητα, η χρήση του προϊόντος γίνεται απλά απολαυστική!


Η ηλεκτρική εγκατάσταση των συστημάτων τεχνολογίας είναι πανεύκολη , καθώς απαιτείται η σύνδεση ενός μόνο καλωδίου (για την κίνηση του μοτέρ), σε κοντινή παροχή ρεύματος (μπουάτ).

Ρωτήστε μας, για τον τρόπο που μπορείτε να μεταβάλλετε το πιο διαδεδομένο προϊόν κάλυψης-σκίασης, σε ένα αναμφισβήτητα εξελιγμένο προϊόν με σύμμαχο την τεχνολογία (SMART HOME).

Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας και αναζητήστε τα μοναδικά επαγγελματικά ελληνικά προϊόντα μας.

Μπορείτε να αναζητήσετε επίσης βίντεο καθώς και φωτογραφικό υλικό, που θα σας βοηθήσουν να δείτε έργα μας αλλά και την λειτουργία των προϊόντων μας.

Προδιαγραφές

Η τέντα με βραχίονες TentopolisTGS αποτελείται από:

Ύφασμα Αδιάβροχο σε ποικίλες ποιότητες και αποχρώσεις.


Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους οίκους, ποιότητες όπως πολυεστερικό ή ακρυλικό, πλέξεις αλλά και χρώματα.

 
Το Ύφασμα που προτείνουμε, είναι ακρυλικό ύφασμα εισαγωγής του αυστριακού οίκου SATTLER, βάρους 290 gr/m2, το οποίο προτιμάται λόγω της ευκαμψίας του.


Πρόκειται για ύφασμα 100% αδιάβροχο, εξαιρετικής αντοχής σε ακραίες καιρικές συνθήκες και φέρει επίσημη πιστοποίηση προστασίας από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV.


Προσφέρει, δε, πενταετή εγγύηση.

 
Βραχίονες Αλουμινίου Βαρέως Τύπου Τετράγωνους ή Υπέρ Βαρέως Τύπου Οβάλ, βαμμένους ηλεκτροστατικά σε οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σας, μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων του διεθνούς χρωματολογίου RAL.

Το αλουμίνιο ως μέταλλο, αλλά και ο τρόπος επεξεργασίας της βαφής του (ηλεκτροστατικός),εξυπηρετεί την ανθεκτικότητα και αντοχή του προϊόντος μας, έναντι του χρόνου και της φυσιολογικής φθοράς που αυτός επιφέρει με την χρήση.

Επιπλέον, το χρωματολόγιο*RAL, είναι ένας κατάλογος χρωμάτων που χρησιμοποιείται διεθνώς, ώστε να εκμηδενίζονται οι αποκλίσεις χρωμάτων από καταλόγους διαφόρων εταιρειών.

Εξτρά Ενισχυμένο Ανοξείδωτο Συρματόσχοινο Βραχιόνων με επικάλυψη PVC εσωτερικά του βραχίονα, ώστε να κάμπτεται με ευκολία αλλά και να επιτυγχάνεται η μέγιστη αντοχή του, καθώς είναι το εξάρτημα της τέντας που καταπονείται περισσότερο.


Σε εξαιρετικά μεγάλες κατασκευές χρησιμοποιείται Σύστημα Πολλαπλών Βραχιόνων, ώστε να διασφαλίζεται στο μέγιστο η αθόρυβη λειτουργία, η ανθεκτικότητα της κατασκευής, αλλά και η άριστη εφαρμογή (τέντωμα) του πανιού σε πλήρη έκταση.


Γαλβανιζέ Άξονα περιτυλίγματος του τεντόπανου σε διάφορες διατομές ( Φ60 /Φ70/Φ85) ανάλογα με το μέγεθος της κατασκευής.


Αντίβαρα


  • Αλουμινίου Τετράγωνα Βαρέως Τύπου ή Υπέρ Βαρέως Τύπου Οβάλ , (εμφανή αντίβαρα) βαμμένα ηλεκτροστατικά σε οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σας τύπου RAL.
  • Γαλβανιζέ 1’ (μίας ίντσας), για τέντα με θήκη στο τεντόπανο (Δεν φαίνονται στην κατασκευή).

Όλα τα επιπλέοντα μεταλλικά στοιχεία όπως βίδες, στριφώνια και λοιπά παρελκόμενα, είναι γαλβανιζέ (ατσάλι με επιπλέον προστατευτική επίστρωση ψευδαργύρου) και ηλεκτροστατικά βαμμένα, ώστε να παρατείνεται η διάρκεια ζωής τους.


Πλαστικά μέρη που κατασκευάζονται από χυτό πολυαμίδιο και λειτουργούν ως επιπλέον τρόπος προστασίας των υπολοίπων στοιχείων.


Το πολυαμίδιο ως υλικό, είναι το μοναδικό προϊόν υψηλής απόδοσης, που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές και χρησιμοποιείται σε ευρύ φάσμα εφαρμογών, χάρη στις εξαιρετικές του ιδιότητες.


Αντοχή σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες για μεγάλες χρονικές περιόδους, σε χημικές ουσίες, στην τριβή, στη γενικότερη φθορά από τον χρόνο.


Επίσης, η υψηλή ρευστότητά του, κάνει το υλικό εξαιρετικά άκαμπτο, συνεπώς δεν σπάει, δεν ξεθωριάζει όπως άλλα υλικά, συμβάλλοντας στην βέλτιστη ποιότητα και εικόνα του τελικού μας προϊόντος.


Μηχανισμούς διαφόρων τύπων που κινούν την κατασκευή:


  • Χειροκίνητοι Μηχανισμοί διαφόρων τύπων που κατασκευάζονται από ηλεκτροστατικά βαμμένο Χυτοσίδηρο, ισχυρό κράμα που δίνει καλύτερη αντίσταση στην τριβή και την διάβρωση, παρατείνοντας την μηχανική φθορά.
  • Ηλεκτροκίνητοι Μηχανισμοί εφόσον το επιθυμείτε, με μοτέρ του γαλλικού οίκου SOMFY πενταετούς εγγύησης καλής λειτουργείας , που είναι κρυφό(χωνευτό), μέσα στον άξονα που βρίσκεται στο ανώτερο ύψος της κατασκευής.

Αισθητήρες Κραδασμού ή και Ήλιου – Αέρα για να είναι η τέντα σας αυτόνομη σε περίπτωση απουσίας σας από τον χώρο, ώστε να ανεβοκατεβαίνει μόνη της, όταν το επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες.

Διακόπτες Ασύρματους ή και Ενσύρματους Επιτοίχιους για εύκολο χειρισμό της τέντας.

Η ηλεκτρική εγκατάσταση των συστημάτων τεχνολογίας είναι πανεύκολη , καθώς απαιτείται η σύνδεση ενός μόνο καλωδίου (για την κίνηση του μοτέρ), σε κοντινή παροχή ρεύματος (μπουάτ).

Μανιβέλες για χειροκίνητους μηχανισμούς σε διάφορα ύψη (από 1,20 – 3,00 μέτρα).

Χρωματολόγιο Αλουμίνιου  


RAL 1001


RAL 1015


RAL 9001


RAL 1013


RAL 7024


RAL 7043


RAL 7046


RAL 7035


RAL 9003


RAL 9006


RAL 7011


RAL 7016


RAL 1014


RAL 3009


RAL 3007


RAL 8016


RAL 5012


RAL 5005


RAL 5002


RAL 5022


RAL 6002


RAL 6029


RAL 6035


RAL 6005

* Ενδεικτικό χρωματολόγιο.

Για περισσότερα χρώματα επικοινωνήστε μαζί μας  2310 430 940

Χρωματολόγιο Υφασμάτων

Ενδεικτικό χρωματολόγιο

314051 UV 80

314051 UV 80

314022 UV 80

314072 UV 80

314941 UV 80

314724 UV 80

314050 UV 80

314004 UV 80

* Ενδεικτικό χρωματολόγιο.

Για περισσότερα χρώματα επικοινωνήστε μαζί μας  2310 430 940

>